Sostenibilitat

Control i disminució del consum energètic

Promovem i incentivem hàbits dins del l’equip de treball per a la reducció del consum energètic, per exemple, apagar equips quan no s’utilitzen, ajustar la temperatura de l’aire condicionat, etc. Avaluar la capacitat de canviar de sistema a sistemes més eficients que provoquin un menor consum energètic.

Gestió eficientment dels residuos

Les peces o maquinarios que utilitzem, si no funcionen, han quedat obsoletes o estan en mal estat sempre els donem una segona oportunitat. Sempre les donem a altres empreses que si els faran falta o les aconseguim arreglar i posar a la venda de nou a un preu més econòmic de l’original cridant així recondicionats, d’aquesta manera aconseguim reutilitzar-les.

Energia renovable

L’energia sostenible és un dels punts clau per reduir l’impacte ambiental de la nostra empresa. A més, l’autoconsum pot ser una gran alternativa per reduir la contaminació i estalviar en el consum energètic.

Ecodisseny 

Integrar una visió ambiental dels nostres productes amb l’objectiu de complir el seu cicle de vida de principi a fi. Això li permet complir amb la funció per a la qual es compra i també es pot reutilitzar i reciclar fàcilment, servint per crear nous productes.

Scroll Up