Serveis que ofereix l’empresa

Configura el teu PC a la teva mida i com vulguis

Per què configurar un PC nosaltres mateixos?
Muntar un ordinador per peces és la millor manera de configurar un equip ja que tu mateix tries els components i peces s’adaptin a les teves necessitats, pressupost i gust.

Per què utilitzar el configurador de Lemon PC i no un altre?

Perquè gràcies a que comptem amb el millor catàleg de components pots configurar un PC a mida per a cada ocasió: PC Gaming, Workstation, oficina, etc. gaudint d’un preu perfectament adaptable a les teves necessitats.

El seu ordinador serà muntat per un equip de tècnics professionals que tindran cura amb afecte i obstinació perquè gaudeixis d’un ordinador muntat amb un acabat professional i fantàstic.

Si necessites ajuda, el nostre equip d’atenció a client per telèfon t’assessorarà per oferir-te la millor combinació de components a la teva mida.

Vols fer una consulta?

Per tal de proporcionar un servei al client més dinàmic i un millor servei, utilitzem un sistema de consulta numerat. A cada consulta que rebem se li assignarà un número que podrà utilitzar per fer un seguiment, des d’aquest panell, del progrés de la seva consulta i de les seves response(s). Totes les consultes i historial de resposta s’arxivaran. Cal una adreça electrònica vàlida per utilitzar aquest sistema.

Scroll Up