Qui som?

Com bé sabem, les llimones actualment serveixen per a gairebé tot (medicina, productes de neteja, menjars…), ja que els nostres ordinadors i components que vendrem també, s’adaptaran perfectament per a cada usuari.

Lemon PC és una botiga especialitzada en tot tipus de PC, sent la botiga número 1 en tot Europa pel que fa a qualitat, preu i fiabilitat. Segons la utilitat que vagis a donar-li al teu ordinador, podràs dissenyar, configurar i adaptar els components a la teva mida partint d’una base de ordinadors premuntats perquè s’adapti a les teves necessitats. Per un preu assequible gaudiràs amb el màxim.

Els nostres traballadors

Joel Mayoral
Moya

Cap

Em dic Joel i sóc estudiant i futur informàtic i tècnic d’ordinadors professional.

Complerts els vint-i-un anys, he redirigit meva professió enfocant de nou a viure del que més m’omple: la informàtica. De petit, ja tenia clar que els ordinadors m’atreien més que la mel a les abelles.

Carlos Rivas
Fuentes

Director general

Hola sóc Carlos, estic treballant a l’empresa LemonPC amb dos socis més.
Sóc una persona simpàtica, educada, treballador i seriós quan la situació ho requereix.
M’agrada tant l’esport com la informàtica, ja que faig les dues coses cada dia, són part de la meva vida.

Saúl Pérez
Sola

Director d'àrees i departaments

Em dic Saül i ara mateix estic estudiant informàtica perquè en el futur pugui arribar a ser un tècnic d’ordinadors professional.

Tinc vint anys i estic enfocat a ser el tècnic d’ordinadors més reconegut d’Espanya ja que de petit m’han apassionat els ordinadors i gràcies a això m’he interessat en la informàtica.

Scroll Up