Què és Lemon PC?

Lemon PC és una botiga especialitzada en tot tipus de PC, sent la botiga número 1 a tot Europa pel que fa a qualitat, preu i fiabilitat. Segons la utilitat que vagis a donar-li al teu ordinador, podràs dissenyar, configurar i adaptar els components a la teva mida partint d’una base de ordinadors premuntats perquè s’adapti a les teves necessitats. Per un preu assequible gaudiràs amb el màxim.

Configura el teu PC a la teva mida i al teu gust

Per què configurar un PC nosatres mateixos?
Muntar un ordinador per peces és la millor manera de configurar un equip ja que tu mateix tries els components i peces s’adaptin a les teves necessitats, pressupost i gust.

Per què utilitzar el configurador de Lemon PC i no un altre?

Perquè gràcies a que comptem amb el millor catàleg de components pots configurar un PC a mida per a cada ocasió: PC Gaming, Workstation, oficina, etc. gaudint d’un preu perfectament adaptable a les teves necessitats.

El seu ordinador serà muntat per un equip de tècnics professionals que tindran cura amb afecte i obstinació perquè gaudeixis d’un ordinador muntat amb un acabat professional i fantàstic.

Si necessites ajuda, el nostre equip d’atenció a client per telèfon o correu electrònic t’assessorarà per oferir-te la millor combinació de components a mida.