Política de privacitat

Drets sobre la protecció de dades

Com exercir els teus drets: Pot enviar una comunicació escrita a Joel Mayoral Moya o a l’adreça de correu electrònic indicada en l’epígraf d’aquesta Política de Privacitat, incloent en ambdós casos fotocòpia del seu DD o un altre document d’identificació similar, per sol·licitar l’exercici dels següents drets:

  • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals : pot preguntar a Joel Mayoral Moya si aquesta empresa està itant les seves dades.
  • Dret a sol·licitar la rectificació (si és incorrecta).
  • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en aquest cas només seran retinguts per Carlos Rivas Fuentes per a l’exercici o defensa de reclamacions.
  • Dret a oposar-se al tractament: Lemon PC deixarà de tractar les dades de qualsevol manera que indiqui, llevat que per causes legítimes o l’exercici o defensa de possibles reclamacions s’han de continuar tractant.
  • Dret a la portabilitat de les dades: en cas de voler que les seves dades siguin tractades per una altra empresa, Joel Mayoral Moya facilitarà la portabilitat de les seves dades al nou responsable del tractament.
  • Dret d’esborrat de les dades: i excepte imperatiu legal se suprimirà després de la seva confirmació.

Possibilitat de retirar el consentiment: en cas que vostè ha donat el seu consentiment per a una finalitat específica, vostè té dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense afectar la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Dret a l’oblit i accés a les seves dades personals

En tot moment té dret a revisar, recuperar, anonimitzar i/o eliminar, en la seva totalitat o en part, les dades emmagatzemades en el Lloc Web. Només has d’enviar un correu electrònic al lemonpc6@gmail.com.

Retenció de dades

Dades desagregades: Les dades desagregades es conservaran sense període de supressió.
Dades dels subscriptors al feed per correu electrònic: Des de l’usuari es subscriu fins que es cancel·la la subscripció.
Dades dels subscriptors del butlletí: Des de l’usuari es subscriu fins que es cancel·la la subscripció.
Dades d’usuari carregades per Revenue Via Web a pàgines i perfils de xarxes socials: Des del moment en què l’usuari ofereix el seu consentiment fins que el retiri.

Secret i seguretat de les dades

ingressos via web es compromet a l’ús de les dades, respectar la seva confidencialitat i utilitzar-les d’acord amb la finalitat de la mateixa, així com complir amb la seva obligació de mantenir-les i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, d’acord amb el que estableix el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Vostè garanteix que les dades personals facilitades a través del formulari són veraçs, que estan obligades a comunicar qualsevol modificació dels mateixos. Així mateix, li garanteix que tota la informació facilitada correspon a la seva situació real, que està actualitzada i precisa.

A més, haurà de mantenir les seves dades actualitzades en tot moment, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels danys i perjudicis que li puguin ocasionar Joel Mayoral Moya com a titular d’Ingressos Via Web, o a tercers en relació amb l’ús d’aquestes.

Informació recollida dels usuaris i per a què les utilitzem

Tots els productes i serveis que s’ofereixen al lloc web d’Ingressos a través de la web es refereixen a formularis de contacte, formularis de comentaris i formularis per fer registres d’usuari, subscripció de butlletins i / o ordres de compra.

Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per al tractament de les seves dades personals per a les finalitats indicades.

Vostè té dret a revocar el seu consentiment previ en qualsevol moment.

Scroll Up